Радиочестотен лифтинг за лице с Exilis

Презареждане с колаген с най-бързата терапия за стягане на кожата.

20-70+

Подходяща възраст

45 мин.

Времетраене

4-6

Необходим брой процедури

Апаратна

Тип терапия

Повече колаген, по-малко несъвършенства

Радиочестотен лифтинг за лице Exilis е безболезнен, ефективен и новаторски метод, който бързо стяга кожата на лицето, шията и деколтето, за да я направи по-сияйна и младежка.

Exilis - най-бързият начин за стягане на кожата

Монополярните радиовълни осигуряват дълбоко загряване на кожата до около 43 градуса, което води до стимулиране на клетките да образуват нови колагенови мрежи и стягане на съществуващите колагенови влакна. Така задействат процеса на ремоделиране, стягане и загуба на мазнини.
354452806_236054362510204_7244497371743638666_n12

БЕЗ БОЛКА

Процедурата е напълно безболезнена и не изисква използването на анестетици.

ВИСОКОПРИЛОЖИМА

Апаратът работи с патентована технология за възстановяване на колагена (CRT) и разполага с два накрайника – за лице и за тяло.

КОМБИНИРАНЕ

Процедурата може да се комбинира с мускулен релаксант и/или дермални филъри като е препоръчително да се направи първо Exilis, защото температурата която генерира апаратът води до по-бърза резорбция.

Каква е цената на процедурата и други практични въпроси

Цената на процедурата се определя от размера на третираната зона. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Нашите специалисти ще ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или повече зони.
Препоръчва се да не носите бижута по време на манипулацията. Също така, ден преди процедурата е важно да се премахне излишното окосмяване в зоната, която се обработва. По време на процедурата ще усетите прецизно контролирано затопляне дълбоко в тъканите. То се адаптира бързо към поносимостта на пациента и не предизвиква дискомфорт.
Енергията загрява мастната тъкан на голяма дълбочина – до 2,5-3 см. По този начин се активира обмяната, а мастният слой се съкращава и като дебелина, и като количество клетки. В същото време контролът на температурата ефективно охлажда повърхността на кожата и я защитава от прегаряне.
Веднага след процедурата можете да се върнете към обичайното си ежедневие.
Стопяването на обема на мастните отлагания и намаляването на обиколките се вижда след първите 2-3 процедури.
За постигане на максимални резултати обикновено са нужни от четири до шест процедури по веднъж седмично.
  • При бременност;
  • По време на кърмене;

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

По-стегната и красива кожа с Exilis

Ремоделиране, стягане и загуба на мазнини с един апарат. Това е Exilis.