Timeless Prodigy терапия за събуждане на гените на младостта на Skeyndor

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

180 лв.

Цена за 1 процедура

 Изключителна терапия против стареене, 25 високо концентрирани съставки, ефективни срещу 42 000 от съществуващите човешки гени. Трите най-високо технологични анти-ейдж стратегии подбрани и комбинирани в едно за възвръщане на вечната и съвършена красота. С интензивно, прогресивно действие и мултигенно лечение, основано на перфектното сливане на три стратегии за подмладяване на клетките, насочени към възстановяване на оптималните нива на енергия в кожата и противодействие на вредните ефекти от ежедневния стрес.

Луксозен еликсир против стареене, разпределен в 3 фази на прогресивно действие за приложение сутрин и вечер. Три уникални преживявания с текстури и аромати, които ще събудят вашите усещания.

Фаза 1. Активатори на клетъчния генезис.

Фаза 2. Подобряване на качеството на клетките.

Фаза 3. Ускорители на функционалността на клетките.

С повече от 20 мощни активни съставки, включващи растежни фактори, екстракт от Тефрозия пурпура и роза Дамасцена и стволови клетки от дива маслина, за да съживят кожата отвътре и да постигнат луксозен резултат против стареене.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Timeless Prodigy на Skeyndor


Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!