Power Hyaluronic на SKEYNDOR - Интензивна хидратираща терапия за цялото лице

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

... лв.

Цена за 1 процедура

Терапията Хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст, не зависи от сезона, слънчевото греене или географската ширина. При млада кожа от 20 години нагоре се комбинира успешно с терапия Витамин С + по време на есенния и зимен сезон. Може да се ползва самостоятелно или като подготвителна терапия за увеличаване на хидратацията и балансиране на хидродинамичните процеси в кожата.
Цялостна грижа при зряла кожа с повехнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене, петна. При дами на и над 35-40 години терапията успешно се съчетава с терапиите на Skeyndor Corrective и Global Lift.

Умората и липсата на достатъчно сън си проличават бързо на лицето. Появяват се и първите бръчици, а с натрупването на годините циркулацията на кръвта и на лимфата се променя, забавя и това е причината за появата на първите признаци на уморените очи – тъмни кръгове, торбички под очите и бръчките, следствие на процесите на стареене.  Професионална програма за подмладяване на кожата на лицето с хиалуронова киселина 1.5%, с много ниска молекулна маса + активатори на аквапорините и поляризирана вода, която поради специфичните си свойства позволява хидратирането с голямо количество и малки по обем молекули . Професионална терапия, която балансира естествената хидродинамика на кожата, постигайки оптимално ниво на хидратация с екстракт от Хиалуронова киселина, екстракт от слънчоглед, Ксилитол и неговите производни. Силно антиоксидантния ефект и хидратиращите свойства на съставките възстановяват естественото производство на колаген I и III, който играе ключова роля в еластичността и намаляване на бръчките.   Повдигащ ефект върху кожата, изглажда бръчките и премахва повехналия вид на кожата, връщайки младежкия и сияен вид. Подходяща подхранваща терапия за всеки тип кожа и пол. 

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Power Hyaluronic на Skeyndor


Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!