Power C+ тройна антиоксидантна изсветляваща терапия на Skeyndor

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

90 лв.

Цена за 1 процедура

 Терапия Power C+ на SKEYNDOR е тройна антиоксидантна комбинация 35% по-силна от всякога. Козметика с висока концентрация на антиоксидантни съставки за по-бляскава, съживена и видимо по-млада кожа.

Сега терапията POWER C+ е обновена и преди всичко подобрена. Как? Формула с до 4 различни форми на аскорбинова киселина, които осигуряват: незабавен изсветляващ ефекттройна антиоксидантна защита за по-дълго време и подхранване с Акай .

Новата формула осигурява до 35% антиоксидантна сила благодарение на комбинацията от 25% производни на витамин С и 10% от супер плодовете. Интегрирането на дериватите на витамин С помага да се получи до повече от 700% клетъчна абсорбция, производство на колаген, допълнителна яркост и млада и стегната кожа. Останалите 10% се състоят от екстракт от Нар и екстракт от Акай. Екстракта  от Нар спомага за реализирането на една формула, чието активно вещество предпазва кожата от свободните радикали, действа като силен антиоксидант, предпазва от фото стареене, а успокояващият екстракт от Акай ще възстанови кожата, подхранва и унифицира цвета.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Power C+ на Skeyndor


Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!