Global Lift Професионална лифтинг терапия на Skeyndor

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

120 лв.

Цена за 1 процедура

Първата глобална линия за възстановяване и подмладяване. Ремоделиране на контура, Лифтинг на лицето и деколтето, както и оформяне на скулите. GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.
Резултатите са ремоделиране на овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от влиянието на процесите на деградация на колагеновия и еластиновия обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.
Активните съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, Лупина.

Серум, който произвежда цялостен лифтинг ефект върху кожата. Специално създаден да третира отпуснати участъци на зряла кожа с или без следи от фото стареене. Съдържа хидролизиран колаген и органичен силикон, който подобрява поддържащите функции на кожата. Биомиметичен пептид, дериват на Елафина, черен пипер, колаген, органичен силикон.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Global Lift на Skeyndor


Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!