Expert cleanse pro - Метод на двойно почистване на Skeyndor

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

. . . лв.

Цена за 1 процедура

 Двойното почистването е разделено на три основни фази и 10 стъпки. В стъпка 1 с двукомпонентен дегримьор се премахва грима от най-чувствителните части на лицето, като околоочния контур, клепачите, веждите и устните. Следва стъпка 2 – повърхностно почистване. Премахва остатъците от грим и замърсявания, които са се натрупали на повърхността на кожата. След това е стъпка 3 с дълбоко почистване и премахване на излишния себум, бактериите и примесите, образувани в по-вътрешните слоеве на кожата. В стъпка 4 ексфолира е кожата, като премахваме излишните мъртви клетки от външните слоеве на кожата и активира процесите на обновяване.

Отварянето на порите става в стъпка 5. Разширяването на порите улеснява извличането на замърсяването, като комедони и черни точки. Преминаваме към ръчната екстракция, която се извършва с персонални меки кърпи за по-добра хигиена. Със стъпка 7 успокояваме кожата след екстракцията, като кожата се дезинфекцира. Слагаме успокояваща маска в стъпка 8, която унифицира цвета и външния вид на кожата, свива порите и изравнява микрорелефа на кожата. Тонизираме в стъпка 9 със спрей, който освежава, ревитализира, тонизира и балансира pH на кожата. Във финалната стъпка 10 се нанася финален крем със защитен фактор, избран според типа кожа.Процедурата е подходяща за всеки тип кожа и пол. Според състоянието на кожата се назначава периода на необходимо повторение.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Всички продукти от серията Clear Balance на Skeyndor


Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!