Eternal първата цялостно регенерираща терапия на Skeyndor

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

90 лв.

Цена за 1 процедура

Първата терапия, при която се използват недиференцирани клетки от растителен произход, които имат дълготраен анти-ейдж ефект. Основната им функция е да стимулират производството на нови диференцирани клетки, което води до подобряване на качеството на кожата и възстановяване на загубения обем. Богата и луксозна анти-ейдж терапия за първи следи от стареене като повяхнал, отпуснат вид на кожата и следи от фото стареене. Недиференцираните клетки в нано липозоми подпомагат производството на нови, здрави клетки в кожата и по този начин стимулират обновяването на кожата от вътре навън. Резултатите са по-плътна, подхранена и здрава кожа, забавя процесите на стареене и увеличава дълголетието на кожата.
Съвкупността от вещества, които подобряват разтворимостта на основните активни съставки и повишава нивото на ефективност на козметиката и степента на проникването им. Подсилен с алфа-хидроксилни киселини (плодови киселини) и натурални масла, които действат непосредствено върху бръчките, като постигат забележителни резултати. И накрая кремообразна полимеризирана маска с действие в три насоки: благодарение на богатото на серамиди съдържание възобновява защитната функция на кожата; посредством поетапното освобождаване спомага постепенното проникване на активни съставки; с помощта на механизъм на естествена обмяна балансира нивата на омекотяващите съставки, които подхранват повърхността на кожата и така спомага за нормализирането на сухата или мазна кожа.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Eternal на Skeyndor


Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!