Corrective алтернативна терапия на инвазивните процедури на Skeyndor

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

100 лв.

Цена за 1 процедура

Терапията помага за премахването дори на най-дълбоките бръчки, подмладява и възстановява гладкия и младежки вид на кожата. Corrective комбинира 9 основни активни съставки, включително: „Botox-like” пептиди, алтернатива на змийска отрова и лиофилизирана Хиалуронова киселина. Коригира дълбоките бръчки и бръчките на смеха.
В сравнение с другите терапии против бръчки, потенциалът на ЗАПЪЛВАНЕ е в пъти по-голям. Продуктът прави кожата да изглежда по-плътна и гладка и е идеален за тънка, отпусната кожа. Има много добър ефект и върху вертикални бръчки (като тези около устата и горната устна). За максимални резултати против бръчки, препоръчваме ви да комбинирате с продуктите за домашна грижа от серията, в зависимост от типа кожа.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Corrective на Skeyndor


Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!