Aquatherm терапия чувствителна и рективна кожа на Skeyndor

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

60 лв.

Цена за 1 процедура

 Възстановяваща терапия за чувствителна и реакивна кожа. Облекчава и, успокоява и възстановява защитните функции срещу външни агресивни фактори. За нормална и чувствителна кожа.

Подари на кожата си живот!

Идеално решение за чувствителна кожа, благодарение ма ексклузивната си формула с термална вода от Сали де Беарн от френските пиринеи и минерално – термална вода, съдържаща голямо количество соли и над 25 важни микроелемента. Ежедневната употреба на Aquatherm спомага за нормализирането на чувствителната кожа, чрез възвръщанебаланса в епидермиса. Възобновява естетсвената защитна функция на кожата и я предпазва от агресивното влияние на околната среда. Намалява чувството на дразнене и появата на петна, като създава усещането за постоянен комфорт.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното хидратиране на кожата без зачервявания и опъване.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Дълбоко хидратиращата серия Aquatherm на Skeyndor
Създава усещане за комфорт и възобновява защитните функции на кожата, като повишава значително и поносимостта към външните условия. Подходяща за чувствителни и реактивни кожи.

Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!