Deluxe detox facial на HydroPeptide

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

90 лв.

Цена за 1 процедура

Терапията HydroPeptide Deluxe Detox Facial има зашеметяващ ефект. Тя спомага за оптималното функциониране на кожата, като я изчиства от замърсявания в дълбочина, възстановява, подхранва и защитава. Тази терапия укрепва защитните функции на кожата възвръща нейния младежки вид и блясък.Hydro peptide deluxe facial гарантира, че най-големият орган в човешкото тяло, а именно кожата, ще функционира оптимално, като изчиства замърсяванията в дълбочина, възстановява, подхранва и защитава, като същевременно укрепва защитните функции на кожата.

Революционните терапии на козметичната марка HydroPeptide са „ГЕНИ-ална“ грижа за кожата, разработена на база на последните постижения в епигенетиката и на благотворното действие на пептидите. Отличават се с бързи, видими резултати и клинично доказано дълготрайно действие.
HydroPeptide е американски бранд, създаден от генетици. В основата му стоят принципите и откритията на епигенетиката – ново научно направление, което изучава как начина на живот, възприятията и редица външни фактори могат да управляват гените ни. С помощта на иновативни технологии брандът произвежда продукти и предлага терапии, чиито мощни съставки подават сигнали към гените, отговарящи за състоянието на кожата. Тези съставки са познати като “пептиди” или информационни молекули.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Anti – Wrinkle + Детоксикация на HydroPeptide

Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!