Acne clarifying facial на Hydro Peptide

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

80 лв.

Цена за 1 процедура

 Подобрете състоянието на проблемната кожа с тази терапия. Комбинацията от салицилова киселина и пептиди работи в посока изглаждане текстурата, изравняване на тена и себурегулацията.

Acne Clarifying Facial подобрява състоянието на проблемни кожи, страдащи от акне и загуба на киселинен баланс. Комбинацията от салицилова киселина и пептиди работи в посока изглаждане текстурата на кожата, изравняване на тена и регулиране секрецията на себум. Тази терапия спомага за отпушване на порите и ускорява обновяването на клетките като заздравява кожата и възвръща естествения ѝ блясък.

HydroPeptide: Революционна грижа за кожата

Революционните терапии на козметичната марка HydroPeptide са „ГЕНИ-ална“ грижа за кожата, разработена на база на последните постижения в епигенетиката и на благотворното действие на пептидите. Отличават се с бързи, видими резултати и клинично доказано дълготрайно действие. HydroPeptide е американски бранд, създаден от генетици. В основата му стоят принципите и откритията на епигенетиката – ново научно направление, което изучава как начина на живот, възприятията и редица външни фактори могат да управляват гените ни. С помощта на иновативни технологии брандът произвежда продукти и предлага терапии, чиито мощни съставки подават сигнали към гените, отговарящи за състоянието на кожата. Тези съставки са познати като “пептиди” или информационни молекули.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

серията Anti-Wrinkle + Проблемна кожа на HydroPeptide

Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!