The uplifting power facial на HydroPeptide

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

130 лв.

Цена за 1 процедура

Мощна анти-ейджинг терапия, която детоксикира кожата, намалява подпухналостта и подобрява кръвообращението. За да се радвате на стегната, по-плътна, здрава и сияйна кожа. Мощната анти – ейджинг терапия The Lifting Power Facial таргетира видимите следи на стареене, като трансформира кожата чрез детоксикация и намаляване на подпухналостта. Със своята уникална формула, тази терапия подобрява кръвообращението в дълбочина, за да остави кожата стегната, по-плътна, здрава и сияйна. Хидропептидните терапии представляват персонализирани СПА ритуали за лице от висок клас, в които се използват и прилагат продукти на марката HydroPeptide.

Освен с лечебните си свойства, терапиите се отличават с нежни аромати, които галят сетивата и носят усещане за спокойствие. Чистите съставки в продуктите не крият рискове от поява на възпаления и дразнене след процедурите.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Anti – Wrinkle + Детоксикация на HydroPeptide


Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!