Терапия за пълно възстановяване на Collagena

6

Препоръчителен брой терапии

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

50 лв.

Цена за 1 терапия

Терапията е подходяща за всички типове кожи и възрасти. След деликатното премахване на грима, подготвяме кожата чрез топлинно отпускане с йонизирана пара. Следва пилинг маска, която отстранява мъртвите клетки от най-повърхностния слой на кожата и отстранява замърсяванията от ежедневно излагане на прах , грим и козметични кремове у дома.

Следва 20 минутен релаксиращ масаж на лицето, деколтето и врата, които отпускат цялото тяло и ни помагат да се презаредим след ежедневния стрес и напрежение на работа. Следва поставянето на интензивни серуми в зоните на бръчките – около очите, назо – лабиалната и Т-зони и подхранващ балсам за устни, които се оставят да действат под фотонна маска на лицето и врата под действието на лилава светлина, която има ефекта на синята и червената светлина в себе си и има лечебен ефект, като повишава клетъчната активност, увеличава метаболизма на клетките и има подмладяващ ефект.

Намалява тъмните кръгове под очите и придава свеж и видимо подмладен вид на кожата и шията.  След терапията с маската се нанася финален крем със стягащ ефект със слънцезащитен фактор. След терапията вие се чувствате презаредени, релаксирани и готови да се справите с ежедневните си ангажименти.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и свеж и сияен поглед.

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Pure на Collagena

Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!