Revitalising Eye Ritual на Medik8

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

... лв.

Цена за 1 процедура

Ексклузивна подмладяваща терапия за околоочен контур

 Незабавен лифтинг ефект, изглажда линиите и бръчките и озарява околоочната зона, за да разкрие младежкия вид на кожата.

Клинично доказана формула с ретиналдехид за околоочната зона Crystal Retinal Ceramide Eye е с иновативна стабилизирана двойно капсулована формула, която осигурява оптимална ефективност. Системата за постепенно освобождаване на ретиналдехида в кожата, е гаранция че мощната формула остава изключително нежна към деликатната околоочна зона. 100% от клиентите с чувствителна кожа биха се съгласили.* Възстановен и подмладен околоочен контур All-in-one околоочен крем, обогатен със серамиди, създаден да бъде всичко онова, от което кожата ви се нуждае, за да една пълна нощна грижа. Доказано осигурява бързи резултати за видимо изглаждане на фините линии и бръчки, намалява появата на признаците на стареене. 94% от клиентите наблюдават видимо подобрение на околоочната зона само след 1 нанасяне.** Мощна формула, прогресивни видими резултати Вдъхновен от добре познатия на всички бестселър Crystal Retinal, новият околоочен продукт от серията разполага със същата патентована система за стабилизиране на продукта, както и airless опаковане, което гарантира защитата и потенциала на активните съставки. Crystal Retinal Ceramide Eye се предлага в 3 концентрации (0,03, 0,06 и 0,1%), което позволява надграждане и постигане на още по- добри резултати при употреба. *Независимо клинично проучване с 50 участника, които използват Crystal Retinal Ceramide Eye 3 за 6 седмици **Независимо клинично проучване с 32 участника, които използват Crystal Retinal Ceramide Eye 6 за 12 седмици

Стяга кожата, намалява фините линии и бръчки

0.06% Двойно капсулован Retinaldehyde е Революционна формула е с 11 пъти по-бързо действие от класическите форми на ретинол. Стяга кожата, видимо намалява фините линии и бръчки, осигурява здрав, младежки и по-равномерен тен.

Серамиди

Имитирайки естествената липидна бариера, серамидите лесно проникват в кожата, за да подхранят и доставят комфорт на деликатната околоочна зона.

Сфери с хиалуронова киселина

Революционна форма на хиалуронова киселина, която се усвоява и прониква в дълбочина, за да в запълни и изглади фините линии и бръчки.

Екстракт от лайка

Екстрактът от лайка (известен още като бизаболол) е естествен антиоксидант с противовъзпалителни свойства, който помага за поддържане и видимо успокояване на деликатната кожа, като осигурява оптимален комфорт.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и ревитализиране на кожата чрез принципа на марката Medik8 – CSA.

1241

Всички продукти от серията за домашна грижа:

Medik8

Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!