Platinum facial подмладяваща терапия на Medik8

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

... лв.

Цена за 1 процедура

 Когато забележим, че кожата ни започва да старее и се появят фини линии, бръчки, неравномерен тен и текстура, е твърде изкушаваща мисълта за чудотворния крем и надеждата за по-млада кожа завинаги. За съжаление, без съмнение всички сме преживявали разочарования от напразни обещания, които не са изпълнени.

Medik8: Истинско чудо в грижата за кожата против стареене

В Medik8 мислим по различен начин. Ние вярваме в науката, а не във фантастиката. Постигането на реални резултати не означава, че трябва да се откажете от страхотна текстура, приятен аромат или интересни и безопасни съставки. Ще се изненадате колко невероятно е да използвате гамата на Medik8. Истинското чудо е в разбирането за хармонията в ефективността на активните съставки и естествената биология на кожата. Комбинацията от мощни антиоксиданти, възстановяващи ретиноиди, ексфолиращи хидрокси киселини и много други стабилизирани молекули допринасят за постигане на забележителни резултати за изглаждане на фините линии и бръчки. В същото време кожата е защитена от увреждащото действие при излагане на слънце и замърсяването от агресивната околната среда.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и ревитализиране на кожата чрез принципа на марката Medik8 – CSA.

6587

Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!