Calming Facial на Medik8

6

Препоръчителен брой терапии

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

85 лв.

Цена за 1 терапия

Склонната към зачервяване кожа е сериозен проблем за мнозина. Зачервяването, повишената чувствителност и неравната текстура на кожата влияят върху комфорта и самочувствието на клиентите. Често не успявате да прикриете недостатъците. Ето защо преди повече от десет години марката Medik8 стартира с решение на проблема на чувствителната и склонна към зачервяване кожа. За спокойна кожа и възстановен комфорт вярваме, че познаваме проблемите на чувствителната и зачервена кожата и работим за успокояване и възстановяване на комфорта й. Здравата и спокойна кожа не се нуждае от грим и дава повече увереност и самочувствие.
Формулите в терапията възстановяват защитната липидна бариера, намаляват ефективно изчервяването в резултат на агресивното въздействие на околната среда. Всеки от продуктите е обогатен с най-добрите успокояващи активни съставки, включително патентования тепренон, който спомага за удължаване на живота на кожните клетки. Успокояващите агенти намаляват възпалението и подпухването на кожата и възстановяват комфорта. Цялостният вид на зачервената кожа е възстановен: текстурата е гладка, дразненето е елиминирано , кожата е здрава и успокоена.

Имаме всичко необходимо, за да помогнем на всяка чувствителна кожа, за възстановяване на здравето и комфорта й.

Подходяща при:

Резултати след терапията:

Препоръчителна  домашна грижа:

Препоръчително е използването на домашна грижа, защото както знаем е изключително важно как поддържаме кожата си! Ето и препоръките от нас, които ще ви помогнат максимално бързо и дълготрайно да постигнете и задържите така бленуваното подмладяване и ревитализиране на кожата чрез принципа на марката Medik8 – CSA.

89

Всички продукти от серията за домашна грижа:

серията Calmwise на Medik8

Сутрин

Вечер

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!