Професионален грим

В Бюти Бар Икона можете да изберете какъв тип грим Ви е нужен. Ние работим с най-висок клас професионална козметика на световни брандове: Kryolan, M.A.C., Anastasia Beverly Hills, Estee Louder, Dior, и много други.

При нас ще получите грим изцяло съобразен с Вашите индивидуален вкус и предпочитания, според повода и стила, който искате да постигнете с цялостната си визия. Нашите гримьори изцяло ще се съобразят с Вашите анатомични и морфологични особености на лицето, както и възрастта Ви, така че крайният резултат да разкрие и подчертае най-красивите Ви черти.

За събития с високо ниво на официалност, като сватби и балове, Ви препоръчваме да се възползвате от предлагания от нас ПРОБЕН ГРИМ.

Тази услуга е на по-ниска цена от грима в дена на събитието, но ще Ви спести несигурността и притесненията, дали ще получите това, което си представяте. Така ще бъдете спокойна и самоуверена, че всичко е под контрол и няма да има неприятни изненади в последния момент.

За най-важния и официален момент в живота на всяка жена и нейното семействое е препоръчително всичко да бъде планирано предварително.

Цени:

  • Официален грим за сватби и балове 100 лв.
  • Пробен грим за сватби и балове /продължителност 60-90 мин./ 80 лв.
  • Официален грим на роднини и гости на сватби и балове /продължителност 30-40 мин./ 70 лв.
  • Детски грим за шаферки /продължителност 30 мин./ 50 лв.
  • Делови грим за кръщенета, делови срещи и събития/продължителност 60 мин./ 70 лв.
  • Вечерен грим за лична среща /продължителност 60 мин./ 70 лв.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!