Мъжко бръснене и боядисване

Мъжко бръснене

МУСТАЦИ / КОСА / БРАДА

Оформянето на мустаците и брадата заемат голям дял в мъжкото подстригване. В съвременната мъжка мода брадата се включва почти без изключения във всяка визия.
За подстригването и оформянето на брадата се оглежда мъжа за белези, кобни образувания или заболявания по кожата, които биха могли да възпрепятстват оформянето на брадата. При брадите и мустаците, както и при косите има мода и трендове, които се следват. Освен заради модата, бради се пускат и поради различни други съображения – подражание на известни личности, прикриване на дефекти на лицето или свръх чувствителна кожа на лицето и невъзможност за бръснене. Формите за оформяне на брадите се дели основно на 3 вида, като всички останали са производни на тях.

Съвременната мода сред младите мъже е с цел да подчертае индивидуалния мъжествен характер на притежателя. Като грижата към брадата не отстъпва на грижата към косата. В Бюти Бар Икона разполагаме с голямо разнообразие на Мъжка козметика за коса и брада, като можете да закупите такава и за домашна грижа.

Мъжко боядисване

КОСА / БРАДА / МУСТАЦИ / ВЕЖДИ

Суетата при мъжа на отстъпва с много от суетата на жените и все повече мъже обръщат внимание както на прическата си на косата, така и на цвета им. Съвременната козметика дава възможност със щадящи и естествени нюанси да се тонират или боядисат белите косми на косата, брадата, мустаците или веждите. Това е личен избор на всеки мъж, като добрия фризьор може да направи много естествено тонирането без  да се получава твърде контрастно оцветяването, като дори може съвсем умишлено да се оставят тук там бели косми за още по-естествена визия. Боите за космите на лицето са супер щадящи, веган и на растителна основа, които предпазват кожата от остри алергични реакции и зачервявания. Козметиката за поддръжка, ресане, омекотяване и блясък на брадата са задължителни за всеки мъж, който отглежда пои-дълга брада, за да изглежда тя здрава и поддържана.

Цени:

  • Мъжко подстригване + стайлинг 20 лв.
  • Мъжко боядисване на коса 25 лв.
  • Мъжко подстригване на коса + боядисване 40 лв. + стайлинг
  • Подстригване и оформяне на брада 10 лв.
  • Мъжко боядисване на брада 8 лв.
  • Мъжко боядисване на мустаци и вежди 5 лв.
  • Мъжко подстригване на коса + Оформяне на брада + цялостно боядисване + стайлинг 50 лв.