Миглопластика

Съвременната жена неизбежно се намира в непрекъсната борба за надмощие в работата, живота и спорта. Все по-често жените са допуснати, дори предпочитани за високи и отговорни ръководни позиции. Няма жена, която освен служебните и личните ангажименти, да не се бори и за своята красота. Една от практичните и удобни за ежедневието ни разкрасителни процедури е именно Миглопластиката. С нейна помощ много бързо и лесно можем да излезем от вкъщи без да се налага да прекарваме дълго време пред огледалото в поставянето на пластове спирала и тежък грим. С това улеснение можем да отделим времето ни за грим, във време прекарано с чаша кафе, например.

Какво представлява процедурата миглопластика?

Макар и неосъзнато, миглите на човек са силно забележима част от вида на човека и подчертания и изразителен поглед винаги правят добро впечатление. Миглопластиката дава дълготрайно, удобно и щадящо решение за Вашите мигли. Има няколко известни техники за поставяне на миглите:

Как протича процедурата за поставяне на мигли чрез миглопластика?

Най-важно е да направите избор какъв техника искате да използва нашия специалист – Миглопласт. Първо е добре да Ви се направи тест за алергия към лепилото за мигли, защото от това зависи вашето здраве и безопасност. След отрицателен такъв, той ще направи правилният избор на дебелина, дължина и тип извивка, съобразявайки се с индивидуалните Ви анатомични особености и резултата, който искате да получите.

Избраните косъмчета и/или снопчета се залепят за вашите мигли, до постигане не крайния резултат.

Преди да ви бъдат поставени новите мигли, е строго препоръчително да направите тест за поносимост към лепилата, които ще ви бъдат приложени.

Колко време ще изкарат новите ви мигли, след като сте се подложили на миглопластика?

Това зависи от качеството на апликаторите, които са ви поставени и от начина, по който ще поддържате миглите си. В началото, след поставянето им, не трябва да миете очите си или да ги навлажнявате, за да може лепилото да втвърди нормално. Не бива дори да плачете или силно да се вълнувате, да плувате или да ходите на сауна, за да не се навлажнят. След като мине срокът за изсъхване на лепилото, можете да се миете и къпете както обикновено.

Срокът, през който можете да се радвате на миглите си, е 3 месеца. След това те трябва да се подменят или отстранят напълно, ако вече не сте ги изтрили с ръце по невнимание, докато търкате очите си. Освен това естествените мигли растат и падат по естествен начин, а с тях падат и новите ви косъмчета, което означава, че за да поддържате визията си, се нуждаете от регулярна поддръжка.

Възможно ли е миглопластиката да бъде опасна?

По-скоро не. Процедурата по миглопластика не е опасна, особено след като проверите дали не сте алергични към лепилата. Опасността идва най-вече от това, че много дами от страх да не загубят красивите си нови косъмчета по клепачите, избягват да ги мокрят или правят това съвсем оскъдно, което може да доведе до прекомерно замърсяване и очни инфекции.

Какви са предимствата на миглопластиката?

Какви са недостатъците на процедурата?

Цени:

  • Поставяне на мигли Косъм по Косъм 70 лв.
  • Поставяне на мигли 2D – нежен обем 65 лв.
  • Поставяне на мигли 3D – среден обем 75 лв.
  • Поставяне на мигли 5D и 5D – руски обем 80 лв.
  • Поддръжка на мигли 35 лв.
  • Премахване на мигли 20 лв.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!