Масаж с топли вулканични камъни

Масажът с топли вулканични камъни помага за отпускане на мускулите, премахване на стреса, болката и сковаността.

55 мин.

Времетраене

69 лв.

Цена за една процедура

75 мин.

Времетраене

89 лв.

Цена за една процедура

Какво представлява масажът с топли вулканични камъни?

Масажът с топли вулканични камъни помага за отпускане на мускулите, премахване на стреса, болката и сковаността. Ако търсите терапия за премахване на стреса, а отпускане и дълбока релаксация, няма да намерите по-добра от тази с топли вулканични камъни.

Масажът представлява вид терапевтично лечение, при което затоплени камъни се поставят върху определени точки по тялото или се използват като масажиращ инструмент с постоянен успокояващ натиск за постигане на желаните ползи.

Върху най-важните енергийни центрове се намазва първо с масажно олио, а след това се поставят гладките и загрети вулканични камъни, които са втвърдени парчета вулканична лава. Тежестта им и топлината, която имат премахват студа, напрежението и стреса от тялото. След това масажиста деликатно раздвижва камъните за да облекчи мускулното напрежение, както и да подобри кръвообращението.

Защо точно горещи камъни от лава?

Целта на масажа с топли вулканични камъни е да разшири кръвоносните съдове, така да се увеличи притока на кръв и кислород в тялото. Този процес помага за функционирането на Централната нервна система, Мускулната и Лимфната система.
Специфичния размер, форма и текстура на използваните камъни са важни за постигане на желания резултат. Камъните се подбират внимателно за да са идеални за този вид масаж, напълно гладка и равна повърхност за да прилягат по тялото и накрая с точното тегло за да въздействат в посока на желания ефект.

Защо да избера масаж с топли вулканични камъни?

Този масаж е особено ефективен по време на студената част от годината, тъй като тогава телата ни трябва да работят много по-ефективно за справяне с нелеката задача със затоплянето на органите ни. Той има много предимства, част от които са поддържане на здрав метаболизъм и имунна системи, защитава тялото от инфекции, поддържа доброто ни здраве и подобрява съня.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!