Класически масаж

Класическият масаж релаксира и тонизира тялото, като премахва следите от умора и влияе благоприятно на имунната система. С него се подобрява циркулацията на кръв и лимфа, като напълно премахва стреса и главоболието. Чрез класическият масаж може да се прави профилактика на Burnout – състоянието, следствие на прекалено натоварване и натрупване на умора.

Масажът е най-древното средство за лечение. Обикновено под класически масаж се разбира масаж, който ползва за своите цели няколко основни похвата: поглаждане, изстискване, разтриване, омачкване, ударни похвати и вибрации.

По желание на клиента, класическият масаж може да се изпълни с някоя от комбинациите от етерични масла или базово масло за масаж без аромат.

55 мин.

Времетраене

79 лв.

Цена за една процедура

75 мин.

Времетраене

89 лв.

Цена за една процедура

image019

Как въздейства масажа?

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на заболяването като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. Масажът има и подчертано профилактично действие – повишава защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!