Източен антицелулитен масаж

6

Препоръчителен брой процедури

50 мин.

Времетраене

7-10 дни

Честота

89 лв.

Цена за 1 процедура

Антицелулитен масаж с дървени инструменти е много популярен в източните страни – масажът с дървени инструменти, позволява различен подход чрез контролиране на натиска, с цел по-дълбоко проникване в тъканите и разбиване на упорития целулит. Масажът се извършва с антицелолитно масажно олио и с интензивни заглаждащи движения върху засегнатите зони, като се редуват различните дървени инструменти – ролки, точилки и шпатули.

Този тип масаж подпомага премахването на целулита, стимулира възобновяването на кожата, елиминира задържането на течности и освобождава излишните токсини. Освен премахването на целулит, като ефект можете да очаквате изразена мекота и еластичност на кожата. Масажът стимулира движението на лимфата и кръвта, което редуцира трупането на излишни мазнини и подпомага изхвърлянето на излишните течности.

Какви са ползите от антицелулитния масаж?

Освен че подобрява вида на кожата, антицелулитният масаж раздвижва мускулите, помага за намаляването на целулита и подобрява кръвообращението. Тези ползи могат да бъдат постигнати след няколко сесии. Няма как целулитът да бъде премахнат веднага, но специализираните масажи ще допринесат за неговото намаляване. Проявете търпение и постоянство. От целулит страдат повече жените, това се дължи основно на заседналия начин на живот, нездравословния хранителен режим, хормоналния дисбаланс, генетични фактори, промени в метаболизма и недостатъчен прием на вода.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ВЕНДУЗЕН МАСАЖ

Ако някое от гореизброените състояния е присъщо за вас, избягвайте самостоятелното премахване на целулит и се доверете на професионалист.

Какво представлява целулита?

Целулитът представлява неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан, която придава деформиран негладък вид на кожата. Най-често се проявява в коремната област, таза, бедрата и ръцете. Видовете целулит са – отточен, спортен, локален, компактен, склерозен, мек и твърд. При висока степен на обездвижване той може да бъде и болезнен.

Какви са причините за появата на целулита?

Най-срещаните причини за появяване на целулит са:

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!