Антицелулитна терапия Skulpt Destock на SKEYNDOR

6

Препоръчителен брой процедури

55 мин.

Времетраене

7-10 дни

Честота

120 лв.

Цена за една процедура

Антицелулитна терапия Sculpt Destock на SKEYNDOR

Антицелулитна терапия BODY SCULPT DESTOCK е алтернативата на SKEYNDOR на апаратните методи за борба с целулита. АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ съдържа няколко продукта, които се нанасят без отмиване и които стимулират „топенето” на мастните натрупвания, подобряване на вида на „портокаловата кожа” и превенцията на появата на целулит в третираните места.

Какво съдържа терапията

ЗАГРЯВАЩ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА РАДИОЧЕСТОТА
Концентрат, който има благотворно, недразнещо загряващо действие, което наподобява действието на радиочестота. Той активира най-горния слой на кожата и загрява третираната зона, като създава идеални условия за процес на изгаряне на мазнини и премахване на подхожните мазнини и целулита. Съдържа екстракти от пелин и естери.
Процедурата продължава с:

ИЗГАРЯЩ МАЗНИНИТЕ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА УЛТРАЗВУК
Ионизиран професионален биоактивен серум, който е създаден за да третира проблемите свързани с упорития целулит. Подобрява вида на портокаловата кожа и подпомага отслабването чрез ефект подобен на ултразвука. Обогатен с малинови кетони и други антицелулитни съставки, които стимулират изгарянето на излишните мазнини. Съдържа Глауцин, малинови кетони, кафеин и деривати 5%, карнитин 3%.
Процедурата завършва с:

ОФОРМЯЩА ТЯЛОТО МАСКА
Обвивка за тяло, която позволява ремоделиране на силуета и процеси на отслабване. Нормализира външния вид на кожата, като я прави по-гладка и копринена. Съдържа екстракт от зелено кафе, колаген и пречистващи съставки, които подобряват отпуснатия вид на кожата, следствие от задържането на течности и недостиг на тонус. Съдържа зелено кафе, Йерба мате, колаген и растителни екстракти.

Какво представлява целулита?

Целулитът представлява неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан, която придава деформиран негладък вид на кожата. Най-често се проявява в коремната област, таза, бедрата и ръцете. Видовете целулит са – отточен, спортен, локален, компактен, склерозен, мек и твърд. При висока степен на обездвижване той може да бъде и болезнен.

Какви са причините за появата на целулита?

Най-срещаните причини за появяване на целулит са:

Един от най-ефективните начини за намаляване на портокаловата кожа е терапия с дрениращ ефект. Чрез естествени масажни движения се разбиват натрупванията на мастна тъкан. Само след няколко сесии ще забележите видим резултат. Други полезни методи са спорт и здравословен хранителен режим, както и процедури с Venus Legacy, в Бюти Бар Икона.

За поддържането на постигнатите резултати е важно да припомним, че постоянството е пътят към успеха за истинското ни удовлетворение.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!