Антицелулитен масаж

6

Препоръчителен брой процедури

50 мин.

Времетраене

7-10 дни

Честота

89 лв.

Цена за една процедура

Антицелулитен масаж

Ръчния антицелулитен масаж представлява масажна терапия, при която с ритмични движения с ръце се раздвижват и разбиват натрупванията на мастна тъкан. Естественият процес на възстановяване на тялото започва с правилното третиране на проблемните зони. Няма как с леко погалване на кожата да се премахне „портокаловата кожа“ Терапията е подходяща за мъже и жени от всички възрасти, независимо от тяхното тегло и физическа активност.

Какви са ползите от антицелулитния масаж?

Освен че подобрява вида на кожата, антицелулитният масаж раздвижва мускулите, помага за намаляването на целулита и подобрява кръвообращението. Тези ползи могат да бъдат постигнати след няколко сесии. Няма как целулитът да бъде премахнат веднага, но специализираните масажи ще допринесат за неговото намаляване. Проявете търпение и постоянство. От целулит страдат повече жените, това се дължи основно на заседналия начин на живот, нездравословния хранителен режим, хормоналния дисбаланс, генетични фактори, промени в метаболизма и недостатъчен прием на вода.

Какво представлява целулита?

Целулитът представлява неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан, която придава деформиран негладък вид на кожата. Най-често се проявява в коремната област, таза, бедрата и ръцете. Видовете целулит са – отточен, спортен, локален, компактен, склерозен, мек и твърд. При висока степен на обездвижване той може да бъде и болезнен.

Какви са причините за появата на целулита?

Най-срещаните причини за появяване на целулит са:

Масажните методите за справяне с целулита

Един от най-ефективните начини за намаляване на портокаловата кожа е именно антицелулитният масаж. Чрез естествени масажни движения се разбиват натрупванията на мастна тъкан. Само след няколко сесии ще забележите видим резултат. Други полезни методи са спорт и здравословен хранителен режим, както и процедури с Venus Legacy, в Бюти Бар Икона.

За поддържането на постигнатите резултати е важно да припомним, че постоянството е пътят към успеха за истинското ни удовлетворение.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!