Стягаща терапия за тяло Slim Drone - SKEYNDOR

6

Препоръчителен брой процедури

55 мин.

Времетраене

7-10 дни

Честота

100 лв.

Цена за една процедура

Антицелулитна терапия Slim Drone - стягаща терапия за тяло на SKEYNDOR

Подходяща терапия за мек целулит и стягане на контура на тялото. Стягащата процедура съдържа стягащ дрон , който стимулира производството на колаген и еластин, фибролитично вещество, стягащ екстракт от соя и кофеин и деривати 4%, които намалят мастните натрупвания.

Терапията е подходяща за мек целулит и отпусната кожа, за всеки тип кожа и пол. Препоръчително е да се направи курс от 6 терапии, като терапиите могат да се разпределят веднъж или два пъти седмично.

Какво съдържа терапията

GLYCO 30

  • Гликолова киселина 32% (разтвор 70%), pH 3,5 – 4,0 (химичен пилинг)

КОНЦЕНТРАТ

  • Антицелулитен дрон (липоадипо инхибитор)
  • Екстракт от артишок 5% (детоксикиращ, дрениращ)
  • Кофеин и производни 5% + карнитин 3% (изгаряне на мазнини

ОБВИВКА ЗА ТЯЛОТО

  • Екстракт от зелен корен о други дрениращи растителни екстракти
  • Екстракт от глухарче 5% (дрениране, реминелизиране)

Какво представлява целулита?

Целулитът представлява неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан, която придава деформиран негладък вид на кожата. Най-често се проявява в коремната област, таза, бедрата и ръцете. Видовете целулит са – отточен, спортен, локален, компактен, склерозен, мек и твърд. При висока степен на обездвижване той може да бъде и болезнен.

Какви са причините за появата на целулита?

Най-срещаните причини за появяване на целулит са:

Един от най-ефективните начини за намаляване на портокаловата кожа е терапия с дрениращ ефект. Чрез естествени масажни движения се разбиват натрупванията на мастна тъкан. Само след няколко сесии ще забележите видим резултат. Други полезни методи са спорт и здравословен хранителен режим, както и процедури с Venus Legacy, в Бюти Бар Икона.

За поддържането на постигнатите резултати е важно да припомним, че постоянството е пътят към успеха за истинското ни удовлетворение.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!