Инжекционни процедури с Ботолинов токсин - Ботокс

30 мин.

Времетраене

6 месеца

Честота

14 лв.

Цена за единица Ботокс

Стоп на мимическите бръчки!

 Ежедневно извършваме стотици мимики и движения с различните мускулни групи на лицето, като времето прави гънките от тези движения по-видими. Започват да се появяват бръчици около очите, между веждите, на челото. Съвременното решение е използването на ботулинов токсин или както е по-известен – Ботокс. 

Как действа ботокса

За да се успокои прегъването в проблемните зони е нужно отпускане на мускулите, които отговарят за съответната зона. Така линиите се изглаждат и бръчките изчезват.

Прецизно инжектиране

Когато правилно се прецени и прецизира количеството от ботулиновия токсин се постига изглаждане на наличните бръчки и предотвратяване на поява на нови, без това да наруши мимиките на лицето и без да превръща лицето в „статуетка“.

Неподозирани предимства на ботулиновия токсин

Поставянето на ботокс често се асоциира с изпъната кожа и липсата на досадните мимически бръчки. Но мускулният релаксант има много повече предимства, за които дори не подозираме.

Повдигане на веждите - браулифт

При поставянето на ботулиновия токсин в горната част на лицето може да се променя позицията на веждите, както и да се постигне т.нар. браулифтинг – повдигане на веждите с около 1–2 мм (т.е. увеличава се разстоянието между клепача и веждата). Резултатът е по-отворен поглед и по-младежки вид.

Превенция на бръчките

Въздействието на невротоксина е забележително. Линиите се изглаждат идеално, релаксират се бръчките под очите, повлиява се отпускането на ъгълчетата на устните и се тушират успоредните бръчки в областта на шията. Но също се предотвратява и появата на нови мимически линии.

Какво да очакваме като ефект?

Когато за първи път се инжектира мускулен релаксант, действието му продължава около 3–4 месеца. При следващите апликации трайността обикновено е по-голяма (между 4 и 6 месеца). При малък процент пациенти действието продължава 8–9 месеца.

Кога не се препоръчва процедурата?

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!