Неоперативна корекция на носа

40 мин.

Времетраене

12 м.

Честота

570 лв.

Цена за 1 ампула

Технологията на корекции в филъри, на голяма гама от несъвършенствата се отстраняват без болезнени и скъпо операции, а само с техники с филър. Ако целта ви е да имате по-хармоничен нос, то тогава тази техника е за Вас.

Желанията за повдигане на носа или просто изправяне на гърбицата са вече лесно постижими с филър. Без дълго и тежко възстановяване, без болка.

МИНИМАЛНА БОЛКА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Моделирането на носа с филър не изисква пълна анестезия, която е задължителна при оперативната намеса, след която се получават отоци и затруднено дишане, а периода на възстановяване е сведем до минимум.

КОЛКО СТРУВА КОРЕКЦИЯТА?

Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в меню цени и промоции.

КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВА ПРОЦЕДУРАТА?

Корекцията на носа c филър продължава приблизително около 15-20 минути. Много често ефекта се постига с малко количество филър, приложен по най-добрия начин от нашите специалисти. Филъра запълва или повдига тъканите кака както би било най-симетрично и балансирано за вашето лице.

КАКВО ВРЕМЕ Е ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА?

Самата процедура не е тежка, понася се леко и не изисква дълго възстановяване. Можете да се върнете към работен режим, веднага след нея. Ефекта се вижда веднага и продължава 12-18 месеца. Можете да посетите дерматолога си 10-12 месеца след извършване на процедурата за да планирате повтаряне на процедурата. 

КОГА НЕ СЕ ПРИЛАГА?

КОГА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРОЦЕДУРАТА?

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.
Подробности можете да откриете в меню цени и промоции.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!