Корекции на хлътвания и торбички под очите

Хлътвания. Тъмни кръгове. Торбички под очите.

.

Препоръчителен брой процедури

.. мин.

Времетраене

.. дни

Честота

лв.

Цена за 1 процедура

Защо се получават хлътванията под очите?

Няма само един отговор на този въпрос. Начина на живот и възрастта, генетична предразположеност играят роля в зоната на околоочния контур. Вземайки предвид всички тези показатели се установява причината за проблема.

НАЧИН НА ЖИВОТ

Здравословният начин на живот е ключово решение за справяне с такъв проблем, особено ако имате наследствена обремененост. Избягване на нездравословните „джънк“ храни, недостатъчния сън, прекомерния стрес и недостатъчния прием на вода, могат да бъдат причина за появата на така непривлекателните аномалии в околоочната зона. Най-правилния път за справяне с проблема е, отвътре навън. Промяна на хранителния режим, промяна на режима на съня, достатъчно движение и активности на открито. 

ВЪЗРАСТОВИ ФАКТОРИ

Ако забелязвате, че с напредването на възрастта зоната под очите Ви губи своя обем и се образуват хлътвания или торбички, то тогава отговорът вероятно се крие в намаляване на костната и мастна тъкан в околоочната зона. Това вероятно ще се окаже причината, която води до този нежелан ефект.

ГЕНЕТИЧНИ ФАКТОРИ

Ако имате родители с подобен проблем? Ако отговорът е Да, то тогава вероятността да имате генетична наследственост на същия проблем е голяма. Ако спецификата на скелета и зоната на скулите са предпоставка за образуването на хлътвания или торбички под очите.

КОРЕКЦИЯ С ФИЛЪРИ

Корекцията с филър може да бъде решението на проблемите с хлътванията, в зависимост от причината за появата им. В други случаи може да се наложи цялостно изграждане на основата на периорбиталната зона, за да се създаде по-естествен и дълготраен ефект.
image2

КОМБИНИРАНА КОРЕКЦИЯ

Понякога се налага използването на повече от един метод – апаратни процедури и инжектиране на филъри. Целта тук е първоначално да се подобри структурата и качеството на кожата, както и на подкожните структури, а след това, да се пристъпи към същинското запълване на хлътванията с помощта на филърите.

КАКВА Е ЦЕНАТА НА ПРОЦЕДУРАТА И ДРУГИ ВЪПРОСИ?

Цената се определя в зависимост от индивидуалните нужди и от избрания подход, който специалистите определят според състоянието на конкретния пациент. Количеството поставен филър също е определящо. Може да се ориентирате за различните ценови диапазони в актуалния ни ценоразпис.

КАКВО СЕ СЛУЧВА С КОЖАТА ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРАТА?

Самата процедура цели да възстанови загубения обем в зоната и така да придаде по-младежки и по-здрав вид на кожата.

КОГА МОГА ДА ВИДЯ ЕФЕКТА И КОЛКО ДЪЛЖО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ?

Непосредствено след процедурата можете да видите резултата от процедурата, като в следващите 2-3 дни, най-често се наблюдава лек оток в зоната, който преминава сам и без усложнения. Ако се преминава през апаратни процедури, резултата от тях може да бъде видим в рамките на 3-4 седмици, след тях и с всеки следващ ден след това да се наблюдава подобряване на състоянието на зоната Трайността на процедурите зависи от причините и взетите мерки, свързани с проблемната зона, като той е индивидуален за всеки човек. Най-често се налага поддръжка веднъж в годината.
image4

Колко е времето за възстановяване?

В рамките на 2-3 дни до 2 седмици след процедурата може да се наблюдава оток. Понякога може се появят и хематоми, за около 7-10 дни след процедурата.

Колко често трябва да си правя процедурите?

Препоръчителната честота се определя от специфичните нужди на пациента и желания резултат, като средно, това е около 1 път годишно.

Кога не се препоръчва извършването на процедурата?

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист. Подробности можете да откриете в меню цени и промоции.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!