Корекции на устни
Форма. Обем. Контур.

40 мин.

Времетраене

12 м.

Честота

520 лв.

Цена за 1 ампула

Корекции на устни
Форма. Обем. Контур.

 При коригиране на устните водещо правило е естественост и естетика. За постигането на най-добрите резултати се използват хиалуронови филъри с различна плътност, които максимално да се доближат до естествената плътност на Вашите устни. Красивите устни правят по-симетрично и по-изразително. Правилно подбрания филър и количество може да подобри общото Ви излъчване, затова прецизно се взема предвид естествената форма и пропорции на лицето Ви и така подчертаваме естествената Ви красота. С напредването на годините се наблюдава изтъняване на устните, загуба на контур и плътност, а понякога се получава и асиметрия, която можем да коригираме.
Процедурата може да се извърши на няколко етапа, така че трансформацията да бъде максимално плавна и естетична.

ПОВЕЧЕ ОБЕМ ИЛИ САМО КОНТУР?

Освен за добавяне на обем в устните, филърите се използват и за оформянето на естетичен контур.

ИМА ЛИ РИСКОВЕ?

Рискът от възникване на алергични реакции е сведен почти до нула. При процедурата за моделиране на устни, филърът се разпределя равномерно в устните, така че да се постигне максимално добър и едновременно с това ненатрапчив ефект.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

При първата Ви консултацията със специалист на Бюти Бар Икона взимаме под внимание анатомичните особености на всяко отделно лице, за да създадем максимално естествени и красиви устни. Филърът се поставя с помощта на тънка игла. А преди самата процедура, зоната се обезболява с подходящ за целта крем за 10 минути. Така дискомфорта при поставянето на филъра е сведен до минимум.

КАК ПРОТИЧА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО?

В първите часове до 2-3 дни след процедурата е нормално да се получи оток поради травмата от инжектирането. След спадането му устните ви ще изглеждат съвсем естествено, но по-плътни и сочни.

КОГА СЕ ВИЖДА КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Крайният ефект се вижда след отшумяването на отока. Средната трайност на филърите е между 6 и 8 месеца, а резорбирането им зависи от особеностите на отделния организъм.

КОГА МОГА ДА ПОВТОРЯ ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата може да се повтори след резорбирането на филъра.

КОГА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРОЦЕДУРАТА?

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!