Контуриране на скули

30 мин.

Времетраене

12 м.

Честота

520 лв.

Цена за 1 ампула

Кой не харесва изразени скули?

 За съжаление, времето е срещу скулите и с напредване на годините и с помощта на гравитацията, кожата на лицето заедно със скулите се губят и премества надолу. Така лицето придобива по-изморен, тъжен и немладежки вид. Корекцията на скулите връща тези  процеси обратно и подчертава по-младежкия вид на лицето с изразена V-образна форма, видимо подобрява симетрията и озарява погледа.

КАКЪВ ЕФЕКТ ДА ОЧАКВАМ?

Променя се и се подчертава по-младежката V-образна форма на лицето.
Придобива се по-отпочинало, свежо и щастливо изражение. 

ИМА ЛИ НЯКАКВИ РИСКОВЕ?

Процедурата е безопасна и сравнително безболезнена. Каква е цената на процедурата и други практични въпроси Цената на процедурата се определя от количеството продукт, което ще бъде необходимо за постигане на определен резултат, като минималното количество е 1мл. Подробности можете да откриете в актуалния ни ценоразпис. Следете промоциите на нашите дерматолози.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Естетичният лекар определя мястото на поставяне на филъра, като се съобразява с анатомичните особености на пациента. Самата процедура продължава около 20-30 минути. Филърът се разпределя равномерно в областта на скулите, а резултатът се вижда веднага.

КОЛКО ВРЕМЕ Е ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО?

Процедурата не изисква възстановителен период. Мястото на инжектиране може да се зачерви или да отече, но дискомфортът отминава бързо (в рамките на няколко часа до няколко дни).

КОЛКО ДЪЛГО ТРАЕ ЕФАКТА ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

КАКВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ЧЕСТОТА НА ПРОЦЕДУРИТЕ?

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

КОГА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРОЦЕДУРАТА?

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!