Контуриране на Брадичката

30 мин.

Времетраене

12 м.

Честота

520 лв.

Цена за 1 ампула

 Брадичката има завършваща роля в младежката V-образна форма на лицето. А, нежните и хармонични линии на  лицето и елегантната извивка на шията придават изящна красота на жената. 

Ако тази долна линия на лицето не е хармонична или е вълнообразна и се наблюдава провисване на кожата е добре да се направи корекция в зоната. Причината за деформациите може да бъде изтъняла костна структура, отпускане на кожата в тази област и най-общо се губи плавната линия между брадичката и челюстта 

ЗАЩО СЕ ПРОМЕНЯ БРАДИЧКАТА?

С времето кожата изтънява, меката тъкан се отпуска, а костната структура на лицето се променя. Процесите стават особено видими в долната част на лицето и брадичката започва да се изменя, което въздейства значително на контура. С коригиране на линията на челюстта, от една страна, повлиява състоянието на шията. От друга, промяната на брадичката пък допълнително хармонизира цялостно лицето и възвръща свежия, стегнат вид и форма.

КАКВО ДА ОЧАКВАМ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Корекцията с филъри TEOSYAL дава възможност да се направи значителна корекция без болка, риск и време за възстановяване, като запазва формата си и не мигрира при инжектиране, гарантирайки продължителен ефект.

КОЛКО ДЪЛГО ТРАЕ ЕФАКТА ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

КАКВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ЧЕСТОТА НА ПРОЦЕДУРИТЕ?

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

КОГА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРОЦЕДУРАТА?

Консултирайте се предварително с вашия медицински специалист. Подробности можете да откриете в меню цени и промоции.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!