Промяна на формата – къдрене/изправяне

В Бюти Бар Икона предлагаме всички технологии за промяна на формата на косата, които са познати във фризьорството.

5241

Трайно изправяне система QiQi ProCtrl

Това е процедура, която променя структурата на косъма, като студеното къдрене, но с обратен ефект. Специалиста трябва много добре да прецени състоянието на косъма и да се направи правилно процедурата, следвайки технологията за да се получи траен и качествен резултат. Системата не съдържа формалдехид, Сяра или Натриев хидроксид. Подходяща за боядисана, изрусявана и позволява обработка само на корена. Така предпазвате косата си в дължина, но поддържате правата форма  на косъма. Няма ограничения в активността си след процедурата и веднага можете да отидете на спорт, да плувате или да вържете косата си на опашка. Нормалният Ви начин на живот няма да бъде нарушен, а косата Ви ще бъде безупречно права. Процедурата е трайна и можете да разчитате на постигнатия ефект от 6 седмици до перманентен ефект, като препоръчваме продуктите за домашна грижа, които да помогнат да запазите косата си в желаната форма.

6873

Водна ондулация (кератинова терапия)

Временното изправяне на косата се препоръчва в случаите, когато  косата е къдрава, чуплива и буйна и се търси  леко изправяне и „укротяване“ на обема. Под въздействието на кератина косъма става като ластик и се разтяга. След около 2-3 месеца (в зависимост от това колко често се мие косата), косата се връща в първоначалното си състояние и косъмът е такъв, какъвто е бил първоначално. Клиентите имат погрешна представа, че това е подхранваща терапия, заради кератина. Действието има такъв вторичен ефект с допълнително натрупване на кератин, но в същината си това е изправяща процедура. Не е препоръчително да се третират коси, които са изрусявани с OXI 40 vol.

915

Студено (трайно) къдрене

Студеното къдрене е една от най-опасните и трудни процедури във фризьорството. Фризьора трябва отлично да познава технологията, продукта за къдрене и косата  на клиента. Трябва добре да прецени състоянието на косата, дали е боядисвана, изрусена, къносана и кога последно е било правено къдрене. Всичко това е важно да се вземе под внимание за да се прецени какво  количество къдрин да се използва и колко време да престои на косата. Обикновено се къдрят коси, които са тънки, много меки и без обем. Веднъж накъдрен, косъма не може да се върне в предишната си форма в следващите 4-6 месеца. Това е заради химическите процеси, които се случват по време на къдренето – разграждане на дисулфидните връзки, а след фиксирането заемат новата форма. Може да се къдри, както цялостно, така и на отделни кичури, сектори или само в корена за да се „отлепи“ косъма от главата и да се получи обем.

Цени:

* За някои процедури цената зависи от дължината на косата и количеството използван продукт!

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!