Дамски прически

Тенденциите и модата в прическите е непостоянна и непрекъснато се сменя и фризьора трябва да отговаря на желанията на клиента, като винаги се грижи и за здравето на косата. От семпли форми се преминава към по-сложни, но въпреки модата е важно избраната прическа да се съобрази с повода, за който се прави, тоалета, формата и структурата на главата и косата. Независимо от всички условия, прическата трябва да разкрие и подчертае най-добрите черти на клиента, да бъдат съобразени с възрастта и желанието на клиента, така че да повишат неговото самочувствие и да го накарат да се чувства специален.

Видове прически

589

Дневна/Делова

Това е фризура, която може да се използва в ежедневието или за делова среща, подредена коса, без сложни и утежняващи елементи имащи за цел да направят косата поддържана и обгрижвана без това да бъде акцент. Допустими са леки къдрици, обем и деликатни акценти ако косата е на кок или плитка.

98745

Сватбена прическа

Сватбата определено е най-празничния момент в живота на всяка жена. Прическата в този момент може да допринесе още повече празничност и специалност на събитието. Независимо от желанията си, клиентките е добре да се вслушват в съветите на специалистите, а ние препоръчваме и пробна прическа, която би изяснила в голяма степен несигурността в булката и ще успокои и без друго силните емоции и притеснения за организирането на събитието.

Вариациите за сватбени прически са толкова, колкото са и булките. Най-често обаче се избират прибрани коси на кок с влетени елементи, като цветя или аксесоари, както и воала на булката. Не са редки случаите, когато булката има силна и дълга коса, да се остави пусната за да се подчертае още повече на празника. Важно е булката и стилиста да стигнат заедно до най-подходящата визия и стил на прическата, така че да се подчертае и засили красотата на дамата и тя да бъде щастлива от резултата в най-важния за нея ден.

69321

Спортна/Street style

Спортната прическа може да се използва без повод или събитие, при нея се използват много често сплитания на плитки, кокове и/или вплитане на канекалон, като акцент. Много често това се предпочита от родителите за прическа на рожденнички или момичета, на които предстои почивка на море (поради лесната поддръжка и липсата на сплитане на косата).

3652

Официална прическа/Кок

Най-общо казнао, Кока е вдигната и прибрана коса на ила, като може да е високо, в средата или ниско долу прибрана. Характерна е сложна конфигурация и преплитане на кичурите, може да се комбинира със сплетени и/или цветни кичури и тупета, които да добавят повече обем. Още по време на Римската епоха, придворните коафьори са израборвали сложни кокове, на които се радваме и възхищаваме до ден днешен. Фантазия, умения и майсторство са демонстрирали още тогава.

При изпълненеи на прическата, винаги се съобразяват важни фактори, като структура на косъма, формата на главата, ушите, врата и дебелината и дължината на косата. Важни са тоалета, върастта, модната линия, както и допълнителните аксесоари.

687

Абитуриентска

Балът на една дама е първият личен и специален празник и повод за празнуване. Един голям празник на завършващата и нехното семейство. Модата в абируриентските прически е различна за всеки випуск. Могат да будат и сувсем семпли, така и много пищни. В зависимост от вкуса и нагласата на абитуриентката, специалиста взема предвид чертите на лицето, роклята и характеристиката на косата на дамата и сформират заедно визията за косата. Ние препоръчваме да се направи пробна прическа за да се избегнат всякакви неприятни очаквания и излиен стрес. Често могат да се добавят допълнителни кичури и най-различни аксесоари.

Цени:

  • Официална прическа тип кок 120 лв.
  • Пробна прическа 50% от цената

* Цената зависи от сложността на прическата, дължината на косата и използваните аксесоари!

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!