Лимфодренажна терапия

6

Препоръчителен брой процедури

1 седм.

Честота

59 лв.

Една процедура

165 лв.

Пакет 3 процедури

299 лв.

Пакет 6 процедури

NORMATEC е американска фирма, която произвежда най-високотехнологичните апарати за лимфен дренаж. Проектирани и произведени в САЩ те се отличават с множество патентовани технологии, водещ дизайн и най-висококачествени материали и изработка. Всичко това ги прави предпочитаните апарати за лимфен дренаж сред водещите клиники и физиотерапевти.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА NORMATEC ЛИМФОДРЕНАЖА:

Лимфодренажът е процедура, при която със специализиран апарат, който подава високо налягане и с помощта на маншети, се оказва терапевтичен ефект върху лимфната система. Този ефект стимулира движението на лимфната течност.
Кръвта губи почти целия момент създаден от сърцето, когато премине през най малките капиляри, които са директно свързани към мускулите. За да се върне обратно до сърцето, венозната кръв разчита на коренно различен метод на изпомпване. Мускулни контракции на крайниците и еднопосочни клапи създават естествена изпомпваща система, в която мускулите на крайниците играят ролята на сърцето.

КОГА СЕ ИЗПОЛЗВА NORMATEC ЛИМФОДРЕНАЖА:

ЕСТЕТИКА

NORMATEC отстранява всички оттоци, независимо от причината за появата им, което води до чувствително намаляване и на телесния обем. Лимфодренажният масаж възстановява мастната тъкан, кожата възстановява своето естествено здраво състояние, с което придобива и красив цвят. NORMATEC е много ефективен за лечение на целулита. Лимфо-дренажът може да се използва и като профилактична процедура в съвременния живот, при който все повече се наблюдават заседнали навици.

МЕДИЦИНСКА ТЕРАПИЯ

NORMATEC оказва влияние върху дълбоките процеси на тялото и лимфната система, с което оказва оздравяващ ефект върху целия организъм. Лимфодренажът е незаменима терапия при лечението и профилактиката на разширени вени, тромбози и различни проблеми предизвикващи кръвоносна и лимфна циркулационна недостатъчност, както и при постоперативно възстановяване.

СПОРТНО ВЪЗСТАНОВЯНЕ

NORMATEC ускорява отвеждането на млечна киселина, токсини и лимфна течност в следствие на тежки физически натоварвания. В допълнение масажът стимулира тялото да възстанови естествения воден баланс, с което да е по-бързо готово за нови натоварвания.

ТЕХНОЛОГИЯТА NORMATEC PULSE

Сърцето на всеки NORMATEC апарат е технологията PULSE. Създадена и патентована от NORMATEC, технологията PULSE използва три основни техники, които я отличават от всички останали:

ПУЛСИРАНЕ

вместо статично надуване на камерите, NORMATEC използва динамично (пулсиращо) надуване, с което много по-точно се имитира естествената изпомпваща функция на мускулите. Това води до много по-ефективно изпомпване на лимфната течност и токсините.

ГРАДИЕНТИ

вените и лимфните съдове имат еднопосочни клапи, които предотвратяват връщането на флуидите обратно. Подобно NORMATEC чрез прилагане на високо налягане и специалната ергономична форма и материал на маншетите, спира обратния поток.

ДИСТАЛНО ОТПУСКАНЕ

Продължителното статично притискане може да увреди нормалната циркулация в тъканите, затова NORMATEC отпуска камерите, които не са вече нужни за спиране на обратния път на лимфната течност. По този начин всяка третирана зона получава максимално време за почивка преди следващия лимфодренажен цикъл.

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!