Лазерна епилация с Deka Moтus AY

Какво представлява лазера DEKA-Motus AY

Системата на Motus AY е истински скок в бъдещето. Апарата комбинира Alexandrite с Nd:YAG лазери и така покрива цялата гама от I до VI фототипове кожа по скалата на Fitzpatrick. Alexandrite дължината на вълната е 755 nm, a Nd:YAG е 1067 nm, които се излъчват от иновативната ръкохватка Motus, която завършва със сапфирен накрайник, който контактува с кожата и охлажда повърхността на и, което прави процедурата напълно безболезнена. Освен това намалява разсейването на лъчите на лазера, което от своя страна прави процедурата по-ефективна, без излишна загуба на енергия.

Ефект

Процедурите с лазера позволяват ефективно премахване на косми дори и от най- чувствителните зони като лицето. Благодарение на правилното определяне на фототипа (от 1 до 6 според скалата на Fitzpatrick) се избира подходяща дължина на вълната, която гарантира достигане на точната дълбочина на фоликула. Чрез постоянното подаване на импулси, които причиняват температурно разрушаване , се улучва меланинът в космения фоликул, без да се уврежда кожата на повърхността.

Най- светлите кожи с тъмен косъм позволяват по – голямо количество енергия под формата на импулс да навлезе под кожата. Те имат и най – малък риск от нежелани ефекти и най – бързо се повлияват като резултатът е видим още след първата процедура. Епилацията с Motus AY е подходяща за всички зони, всички фототипове и всички сезони. Резултатът е трайно обезкосмяване и гладка кожа БЕЗ БОЛКА!

Предимства на апарата DEKA-Motus AY:

КАК РАБОТИ ЛАЗЕРА?

ПОДГОТОВКА И ПОСЛЕДВАЩИ ГРИЖИ

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

9873658

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!