Подмладяваща процедура за лице с Venus Legacy

Апарата разполага с 4 различни технологии, които работят едновременно за постигане на максимална ефективност и дълготрайност в борбата с бръчките, отпуснатата кожа и равномерния тен на лицето и то с максимална степен на безопасност и комфорт.

Venus Legacy стяга и витализира кожата на лицето, шията и деколтето, докато се наслаждавате на най-търсената естетическа процедура за лице. Препоръчва се пакети от 6 – 8 процедури, които се извършват през 8-10 дни, така клетките които се обновяват на 21-25 дни в зависимост от метаболизма, ще бъдат напълно обновени в новият им жизнен цикъл. 

Повтарянето на процедурите в рамките на този период на обновяване, клетките придобиват ”навика” да се самоподдържат в това ново състояние.  Venus Legacy връща жизнените функции на младата кожа и поддържа процеса дълго. След терапия от 8 процедури, гарантираме поддържане на резултата в рамките на 12 – 18 месеца, с поддържащи процедури през 2 месеца,  като този ефект е индивидуален и зависи от метаболизма на тялото.

Технологията на пулсиращите магнитни полета (PEMF)

 стимулира по-доброто кръвообращение на избраната от вас зона и производството на нови кръвоносни съдове там. Така се подобрява захранването на клетките и обогатяването им с кислород и хранителни вещества. Засилва се регенерирането на кожата в зоната на третиране и се подобрява нейния релеф.

VariPulse (VP) 

позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. Обемът на мастните клетки се намалява и те се наместват правилно, като придават на кожата гладък и равномерен вид.

RealTime Thermal Feedback

RealTime Thermal Feedback помага за следенето на температурата на третираните зони в реално време. Вградения термометър дава възможност за постоянен контакт и анализ, а това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина.


Цени за процедури ЛИЦЕ:

79 лв.

Еднократна процедура

399 лв.

Пакет 6 процедури

479 лв.

Пакет 8 процедури

Цени за процедури ШИЯ:

39 лв.

Еднократна процедура

199 лв.

Пакет 6 процедури

239 лв.

Пакет 8 процедури

Цени за процедури ЛИЦЕ + ШИЯ + ДЕКОЛТЕ:

149 лв.

Еднократна процедура

749 лв.

Пакет 6 процедури

899 лв.

Пакет 8 процедури

Цени за процедури ОКОЛООЧЕН КОНТУР:

39 лв.

Еднократна процедура

199 лв.

Пакет 6 процедури

239 лв.

Пакет 8 процедури

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!