Безиглени / Апаратни Мезотерапии

Безиглена Мезотерапия с Хиалурон 0,8%

Анти-стареещ разтвор с чиста, не-омрежена хиалуронова киселина е високоефективен продукт за хидратиране на кожата. Неговата специфична способност да свързва водни молекули силно овлажнява кожата и задържа тази влага в междуклетъчната матрица или дермалната съединителна тъкан. С негова помощ в междуклетъчното пространство се доставят и другите съставки от прилаганите серуми и бустери.
В комбинацията с витамини, хиалуроновата киселина не само помага за предотвратяване на признаците на стареене, но и работи за лечението им. Хиалуроновата киселина запълва пространството между влакна от колаген и еластин. Ролята му е да осигури механизъм за транспорт на хранителните вещества до кръвния поток към живите клетки на кожата, да хидратира кожата, като задържа водата.

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

150 лв.

Цена за една процедура

Безиглена Мезотерапия с Argireline – с Ботокс ефект

Мезотерапия с Argireline – с Ботокс ефект. Argireline Anti-Wrinkle Solution Съчетава две активни съставки за постигане на лек, нетоксичен ефект на ботокс, намаляване и предотвратяване на бръчки чрез инхибиране на мускулна контракция. Перфектната алтернатива за ботокс за тези, които не желаят да загубят пълната си гама от изражения на лицето. Подходящ е за бръчките около очите, между веждите, на челото и “Баркод” линиите на устните. Аргирелина намалява мускулната контракция два пъти чрез блокиране на входа на йони с левфазил и модулиране на образуването на Share комплекса.


Активни съставки:
 Вода, натриев хлорид, глицерин, каприколов гликол, натриев бикарбонат, ацетил хексапептид-8, пентапептид-18

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

150 лв.

Цена за една процедура

Безиглена Мезотерапия с Поливитамини – Витаминен комплекс

Polyvitamins Nutritive Solution е мощен витаминен комплекс, който доставя в дълбочина хранителни вещества. Той е обогатен с вещества, които са стимулират естествените процеси на кожните клетки. Витамините А, С, Е комбинирани с В-комплекс се борят срещу деревитализирания външен вид на кожата. Текстурата на кожата се изглажда от този мощен антиоксидантен коктейл, балансирайки хранителните дефицитите на кожата, причинени от вътрешни и външни фактори.


Активни съставки:
 Вода, аскорбинова киселина, PEG-35рициново масло, ретинол палмитат, ниацинамид, пантенол, натриев хлорид, токоферил ацетат, пиридоксин HCL, натриев рибофлавин фосфат, тиамин HCL.

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

150 лв.

Цена за една процедура

Безиглена Мезотерапия с BCN ECQ 10

Мезотерапия с BCN ECQ 10 Подмладяващ мезококтейл. BCN ECQ 10 е подмладяващ и преструктуриращ мезококтейл, комплекс от Колаген, Еластин и Q 10, който прави кожата по-твърда, по-гладка и по-хидратирана, придавайки и по-младежки вид. Колагенът е протеин от съединителна тъкан и е отговорен за гъстотата и еластичността на кожата. Еластинът, като хидролизиран еластин, е в състояние да възстанови еластичността и гъвкавостта на кожата и да се справи с отпуснатите зони. Накрая коензим Q 10 е известен със своите антиоксидантни свойства, който при често приложение е в състояние да възстанови увреждането на кожата и да намали влошаването на концентрацията на колаген в кожата. В резултат бръчиците се изглажда, кожата става по-плътна и придобива по-младежки вид.


Активни съставки:
 Вода, PEG-35 рициново масло, пропиленгликол, разтворим колаген, убихинон, хидролизиран еластин, натриев хидроксид.

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

150 лв.

Цена за една процедура

Безиглена Мезотерапия с Органичен Силиций

Мезотерапия с Органичен Силиций – регенерация. Силиция е структурен елемент на съединителната тъкан, органичния силициев оксид хидратира, обновява и регенерира клетките. Той стимулира и регулира полиферацията на фибробласти, подобрява синтеза на колаген и помага за регенерацията на еластичните влакна.  Силиция забавя процесите на стареене и повишава силата, издръжливостта и еластичността на кожата и действа като регулатор на клетъчния метаболизъм и клетъчното делене.

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

150 лв.

Цена за една процедура

Безиглена Мезотерапия с DMAE - лифтинг ефект

DMAE действа незабавно за подобряване на появата на отпусната и увиснала кожа. Неговото стягащи действие работи чрез защитата на еластин и кръстосани колагенови връзки. DMAE е прекусор или ацетилхолин, невротрансмитер, който играе важна роля в състава на кожата ни. Кератоцитите, фибробластите, миофибробластите, потните клетки и ендотелните клетки имат мембранни рецептори и реагират на ацетилхолин. Ефектът на опън или DMAE води до стимулация на рецептори или фобробласти и стимулира прогресивна концентрация на миофиламентите или цитозола.

6

Препоръчителен брой процедури

60 мин.

Времетраене

15 дни

Честота

150 лв.

Цена за една процедура

Очакваме Ви в Бюти Бар Икона!